معاون غدا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: تغذیه مناسب و استفاده از مواد غذایی مفید، ضامنی برای سلامت و حفظ شاخص های بدنی محسوب می شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزسکی یاسوج گفت: تغذیه مناسب و استفاده از مواد غذایی مفید، ضامنی برای سلامت و حفظ شاخص های بدنی محسوب می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر امام بخش قائدی اظهار داشت: با توجه به اهمیت نقش تغذیه در خانواده، جشنواره غذای سالم به همراه کارکاه آموزشی آشنایی با حقایق مواد غذایی را برگزار کرده ایم.
وی با اشاره به اینکه زنان عضو هیات علمی، کارکنان و دانشجویان، جامعه هدف و شرکت کنندگان این مراسم بوده اند، ادامه داد: غذا ها توسط کادر داوری با توجه به ارزش غذایی، تنوع مواد مصرفی، نوع پخت، طعم و تزئین بررسی و داوری شد.
قائدی با بیان اینکه کادر داوری متشکل از ۶ نفر از متخصصین تغذیه، اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت و تغذیه و کارشناسان معاونت بهداشت بوده اند، یادآور شد: برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با حقایق تغذیه از دیگر برنامه های اجرا شده در این کارگاه بوده که با استقبال شرکت کنندگان همراه شد.
وی با اشاره به اینکه ۲۴ مهرماه هر ساله روز جهانی غذا نام گزاری شده و در کشور ما به مدت یک هفته این روز همراه با روز شمار های ویژه در جهت حساس سازی خانواده ها، تکریم می شود، افزود: برگزاری صبحانه سلامت، جسنواره غذای سالم، همایش پیاده روی و نمایشگاه تحت عنوان تغدیه سالم، از دیگر برنامه های معاونت غذا و دارو در این هفته بوده است.
وی خاطر نشان کرد: این جشنواره با حضور بیش از ۳۰ شرکت کننده در بخش غذای سالم در سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار و به برندگان هدایایی اعطا شد.6-1
انتهای پیام/